Nalkande rättegång... 24 oktober...

Fick brev från vår advokat i förrgår. Bauhaus vill ha med "bedragarens" vittnesmål i bevisningen!!!! Herre gud! Då menade vår advokat att ska "bedragarens" vittnesmål upp, så kan han ju likabra komma personligen och ålägga sitt vittnesmål i rättegången. TYVÄRR så går det inte att få tag på mannen. *suck* Som sagt, där ser ni!

Om jag har förstått hela denna soppa rätt, så började det med att vi helt sonika har stämt BAUHAUS då vi blivit enormt grundlurade av en medarbetare som arbetade på Kakelavdelningen. Bauhaus stämde i sin ordning denne mannen. Ett antal dagar har varit utsatta för rättegång mellan Bauhaus och "bedragaren", men "bedragaren" har valt att inte komma dit.

Vi får väl se hur det blir den 24 oktober.

Till alla er andra som blivit lurade av denne medarbetare på Bauhaus i Löddeköpingen (vi är 2 st som har polisanmält) så kan jag rekommendera att ni också tar kontakt med polisen. När "bedragaren" gjorde sitt arbetet här hos oss, så ringde hans telefon HELA tiden. Jag vet att han samtidigt höll på med en tvättstuga någonstans här runt omkring. Grejen är den att när vårt golv revs ut 7 mån efter att "bedragaren" varit i farten hos oss, så fanns det fukt under golvet. Han hade alltså inte täckt golvet på det sätt som man ska (golvbrunsmanchetter osv). Jag är rädd att det finns MÅNGA fler som har blivit lurade och tror att de har gjort en "godkänd" renovering, men så visar det sig sedan att det är enbart buffel och båg. STÅ PÅ ER!!!! Det blir dyrare och dyrare att göra om renoveringen ju längre tiden går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0