Läkning- uppdatering

Hallå alla.

Jag har varit skitkass på att uppdatera (bloggen i sin helhet), och så är det med det. :-)

Iaf, under påsken fick jag då äntligen min efterlängtade tid till specialisten (gyn) i Lund. Jag tog med mig hela familjen dit (familjeäventyr!?) :-) Sist vi var i det väntrummet var det bara jag och Janne. Då satt vi och väntade på KUB-testet. Detta var den 22 december- 08. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös (delad 1:a plats med dagen innan ÄP den 8 oktober- 08). På KUB-testet var Konrad 6 cm om jag inte missminner mig. :-) Jag har ju alla anteckningar i min "hemliga" dagbok som inte ens jag själv läst igenom sedan jag skrev...

Nåväl, i fredags den 9:e april var vi då tillbaka i detta väntrum. Denna gång stannade dock Janne och Konrad i väntrummet. :-)

Fru Doktor skred till verket direkt. Ingen bedövning fick jag för det var oerhört viktigt att hon fick veta EXAKT var jag har som mest ont. Det blev en form av mini-operation kan man säga. Hon satte bedövning mellan hud och nerverna (slemhinnorna). Detta KAN göra att utrymmet vidgar sig mellan hud och nerver, för vad det är som har hänt är just att nerverna ligger allt för nära huden. När hon väl "var igång" fixade hon till ärrbildning där stygnen suttit.

Just nu väntar jag. På vad? Ja, på att operations-ontet ska gå över så att jag får känna efter om det hjälpt eller ej.

HOPPAS HOPPAS!!!

Brukar ju leta bilder till mina inlägg. Idag fick det bli en.... MUS! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0