Konrads 1 årskalas i juli- KALAS nr 2

På dagen D, alltså torsdagen den 15 juli bjöd Konrad hem sina släktingar. Mormor, morfar, gammelmormor, moster Anna, Jonas och Edit, moster Rebecka och Sebbe, mammas (min då alltså) moster Marie med man och mammas kusiner. Och så Eivor så klart. Kort och gott: den vanliga kompotten av högljudda Hansson-family. :-)

Tyvärr var farmor och farfar på semester och fastrarna jobbade.

Bortskämda unge herr Hansson fick en massa olika saker. Mest nöjd var han förvisso över att busa med kusin Edit och kasta petflaskor runt omkring sig. :-) Hahahha


På morgonen sjöng vi för Konrad och gav honom en massa presenter. Bla denna spelande leksak, som blivit en "hit". Mormor och morfar satte in en bild i hd, men tyvärr går inte den att nå via nätet. Mormor, morfar, Anna och Edit satte in en annons i Landskronabladet och inte nog med det, för han vann dessutom 100 kr på Leksakshuset i en utlottning i den tidningen.


Moster Anna började kalaset med att sätta upp denna skylt utanför vår ytterdörr. "Konnan" är ju Edits benämningn på sin kusin. :-) Så himla fin skylt.


Mormor och gammelmormor.









En något sammanbiten ung herre. :-)




Mitt konstverk. :-)




Konrad mumsade så klart också på en bit.









Granndamerna kom med ett jättefint kort till Konrad och två av de andra grannarna kom med presenter till honom. Vilken underbar dag. Tack ALLA för en supermysig dag tillsammans med er. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0