**Bröllop och svart slips**Imorgon är det dags för grannarna att gifta sig. Jag satt härromdagen och tänkte på detta bröllop och kom då att tänka på alla känslor jag hade inför mitt eget. Då fick jag en massa sprittande känslor i magen. Jag ser verkligen riktigt fram emot festen imorgon. Maria är dessutom sjukt snygg i sin klänning som jag varit delaktig i sedan dag 1 (augusti i fjol). Jag säger bara SJUKT SNYGG!! :-)

Janne, min älskling har köpt kostym och även han är sjukt, sjukt snygg!! Han valde en svart slips för att det är hur modernt som helst, men fick så pass många olika "borde du verkligen, är inte det begravning" osv att han idag valde att gå och byta den till en mer skimrande röd slips. Coolt. Allt klär ju en skönhet. Hahhaha. Han kommer att vara jättefin.

Värre kommer det vara för min del.

Hallå, jag är en 50- 52 i normala Jenny. Jag har problem redan att hitta kläder och värre är det ju nu när kalaskulan är rundare och större än normalt. :-) Iaf så har jag hittat en superfin kjol (mammakjol) och till detta kommer jag att ha en randig mammatröja. Säkert snyggt, MEN det är inte så där festigt liksom. Skit samma. Grannarna tycker om mig som jag är, och jag har faktiskt engagerat mig jättemycket. Jag hade redan en dress inköpt, men jag har värsta, värsta, värsta körningarna just nu och kan alltså på inga villkor ha stickat på mig (vilket var en stor del i förra tänka dressen).

Märks det att jag för första gången på mycket länge har klädesångest? :-)

Jag ÄLSKAR iaf min mage och skiter fullständigt i att jag för tillfället är rundare och mysigare än vanligt. Hhahahahah


BH- PROBLEM... av 3:e graden!!

 

Det är bara att inse att jag har PROBLEM!!! Jag hittar INGEN bh just för tillfället som passar. Allt sitter trångt och kliar och har sig. Jag har blivit rekommenderad en del affärer men dessa finns bara på avstånd, och jag känner si så där för att beställa BH över nätet. Men det blir kanske min sista utväg.

Har någon koll på bra BH för min normalt sätt enorma byst som just för tillfället är EXTREMT EXTREMT ENORM? (Matti, en av mina killkompisar valde att jämställa mina BH-krav med en FALLSKÄRM). Så illa är det. :-)

Säg inte Triumf, för de modeller jag testade i en Triumfaffär var ett skämt.

**ÖRESUNDSKLINIKEN**
Barnmorskorna skickade med oss en lapp när vi var klara med vår assisterade befruktning om en liten vädjan att vi skulle höra av oss i vecka 20 si så där, bara precis för att de skulle få höra hur vi mår och hur allt har gått osv. Vid sista ultraljudet bad jag ultraljuds- Åsa att skriva ut en extra bild så att jag kunde skicka denna till Öresundskliniken. Janne tyckte att jag skulle ringa, men jag tyckte att jag ville skicka ett brev med ett litet foto på vår lille/lilla bebis. Jag skrev ihop ett brev och lade ner bilden och skickade det till barnmorskorna på Öresundskliniken nu i helgen. Jag skrev också att det var viktigt att de hälsade så gott till damen i receptionen, för även hon är så himla mysig och engagerad med alla oss IVF´are.

Till alla blivande IVF´are kan jag varmt rekommendera Öresundskliniken!!!

http://oresundskliniken.se/svenska/ivf_kliniken_oresund/


**Utmaningen från Vive**

Fick en utmaning av min kära väninna Vive och givetvis kan jag inte göra henne besviken. Jag skulle hämta en bild från mina bilder i 6:e mappen och det skulle vara det 6:e fotot.Hahah, det blev denna papyrosbild som jag en gång för längesedan ägt men som numera är såld... på TRADERA! :-)

Utmaningen går vidare till:

Jenny i garderoben
Karolina Wohlert
Linda på badet
Malin på Oliver och Tages
Maria- min granne
Sanna Bergström
Taxi/Sjuksköterska-Emma

KRAM på er töser. :-)

Ps. Vive, min utmaning är gjord men jag kommer inte in och kan skriva på din sida...

Magnetfärg- behov av RÅD!!Har någon av er använt sig av magnetfärg? Är det verkligen så att det fungerar? Alltså helt utan anmärkning? Bör man måla små ytor eller hela väggar...?


**Vecka 20**

Då är alltså jag, Janne och bebisen inne i v 20. Halva vägen så att säga.

Jag vill inreda ett barnrum!

Jag och Janne bor rätt så stort och vi har ett rum som bara "står där". Men det är inte klokt vad ett sådant rum kan rymma i olika saker. Jag fattar det inte. För att tömma detta rum, var jag tvungen att tömma 2 garderober och en byrå. Inte så mycket kan man tycka, men HERRE du milde. Allt detta skulle ju tryckas in någonstans och det var bara att inse att för att tömma ett rum, behövdes det en rejäl "rantafaj" i inte mindre än 3 rum!!!! Jag och Janne höll på i stort sätt hela lördagen och söndagen, men allt är fortfarande inte på plats och röran är enorm. Denna röra är något som inte irriterar mig överdrivet mycket, men stackars Janne som är Mr Pendant klarar helt enkelt inte av denna röra. Han blir matt av att bara titta på KAOSET!! Hahaha, helt söt är han.

Men fint kommer det säkert att bli! :-)


12 februari 2004Snart närmar sig den 12 februari 2009, alltså min och Jannes 5- årsdag. På 2- årsdagen förlovade vi oss i London. 3- årsdagen firade vi också i London. På 4- årsdagen friade jag. VAD I HELA FRIDENS NAMN SKA JAG GÖRA I ÅR?

Rullator på vift...
Utanför mitt fönster (sedan natten mellan fredag och lördag) står just nu en RULLATOR! Vad gör man? Jag hade ingen aning men fick MÄNGDER av alternativ från vänner och bekanta på Facebook. TACK!

Min tanke var främst att det just nu finns en stackars tant eller farbror som inte kan komma UT!!! Jag försökte ringa ett antal nummer i kommunen, men det var bara att inse att de så klart inte arbetar helger. Jag valde att ringa polisen istället! Jaha, hit kom två unga poliser som menade att det faktiskt kan vara så att det är en gammal person som parkerat för att gå in och hälsa på någon i bostadsrättsföreningen. MITT I NATTEN?! Jaja, poliserna må ha rätt. Jag hade varit runt hos alla samt alla grannar men det var inte deras...

Oavsett vilket så sa en av poliserna att denne skulle vara i tjänst även under söndagen och att denne skulle köra förbi och hämta rullatorn om den stod kvar.

Klockan är just nu 20. 40 och rullatorn står fortfarande här.

Det värsta jag vet är när jag känner att folk inte tar mig på allvar. Denna känsla har jag just nu och är faktiskt sur över det. Jag ville ju bara så himla väl. Jag ville ju bara att lille söta gubben eller lilla söta tanten inte skulle missa torghandeln eller City Gross söndagen, för att det finns en tjuv som tagit deras rullator...

Men tji fick jag...

RSS 2.0