15/9 Konrad 2 månader

Den 15 september blev Konrad 2 månader. STORA killen ju. :-) Det roliga är när man träffar andra mammor med större barn (5 mån eller så) som uttrycker: Ah, man har ju nästan glömt så små de var!

Igår träffade jag på två bebisar som bara var några veckor gamla och vad slog mg då? Jo: Jisses, vad små de är. Tänk att det inte är längesen Konrad var lika liten! Hahahahha

Färska siffror från BVC igår (Konrad är idag 11 veckor): 6555 g och 63 lång. :-)


Den 24:e september- 08

På den dagen i fjol började jag ta mina sprutor inför äggplocket. Jag minns att jag var blossande röd om kinderna, varm och mysig i hela kroppen. Jag mådde bra under hela perioden om jag inte missminner mig. Dagen före äggplock mådde jag dock inte bra alls. Jag var så nervös att jag höll på att kräkas. Det kändes liksom som att "det är nu det gäller". Jag kunde inget göra mer än att hänga med i medicineringen och göra vad läkarna sa åt mig att göra. Jobbigt. Psykiskt påfrestande. Jag håller tummarna för alla er kvinnor som är i samma situation som jag själv. KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM på er!


Godkänd och klar för ytterligare 3 år som ordningsvakt

Då var man godkänd och kan man gott samvete arbeta ytterligare 3 år som ordningsvakt. HÄRLIGT! :-) Jag genomgick de fysiska aktiviteterna som man MÅSTE göra nu i tisdags. Brösten fylldes snabbt och jag fick snabbt ut och pumpa under lunchrasten (som också var den enda rast vi hade under hela dagen). Jisses, för det första... 40 kg!!!!!!!!!!!!!!!!! upp sedan förra sommaren och sen har jag ju inte satt min fot på gymmet sedan den 1 okt i fjol. Men men, det fanns lite flås kvar i Hansson och en jäv*la massa vilja, så det gick galant. Jag fick förvisso höra av en av instruktörerna att jag hade SVAMP-armar (detta betydde att jag inte sträckte på dem tillräckligt) och detta eggade mig hela dagen att göra mitt yttersta för att stäcka upp hela mig.

Bästa vännen Frank var också medverkande denna dag vilket var skitkul. :-) Ryktet som slog ordningsvaktsvärlden för en 7- 9 år sedan eller så om att jag och Frank var ihop, hade visst inte riktigt släckts. Mr X (en ordningsvakt från någon byhåla någonstansifrån) frågade Frank väldigt intima saker om vad vi gjort och inte gjort och Frank sladdrade så klart bums för mig. Jag hade, och har, ingen aning om vem denne Mr X är. Jag tittade honom i ögonen och frågade var han hade fått detta skitrykte ifrån men Mr X blev så generad att han inte vågade titta tillbaka. Så höll han på resten av dagen. Hahahah. Ni som tror att kvinnor sladdrar mest.... NO WAY!!! Då har ni aldrig haft med vissa vakter att göra. SUCK!!!!

Nåväl, förrutom att bästa vännen Frank var med på utbildningen så träffade jag också andra kul människor. Med tanke på att min dag började 03.11 på morgonen så kunde dagen ha gått käpp rätt... men icke. Jag var så extremt lättroad. Ordningsvakten Z med en burk brylkräm i håret samt lockar i nacken fick igång mig direkt på morgonfikan. Han måste ha trott att jag var smått hysterisk, men jag skrattade typ åt allt han sa. Kul typ. En player, men dock. :-) Z var skitkul och dagen slutade med att vi addade varandra på Facebook.

Det bästa av allt var sedan att komma hem till Konrad. Jag trodde att han hysterisk skulle kalla på sin mamma av längt, men han och Janne hade haft en riktigt mysig och gemytlig dag så de hade knappt saknat mig verkade det som. Hahahah

Nu ska jag bara i uniformen också... sen är det dags för att jobba nattetid igen. :-) JIIIIHAAA! :-)

brylcreem.jpg

**Loppis**- PREMIÄR!

Idag steg jag upp i ottan för att följa med min väninna på BARN- Loppis. Jag älskar ju att shoppa billigt, men tyckte att det var ytterst PINSAMT. Jag trodde typ att det bara skulle drälla av märkligt folk, men döm av min förvåning när det visade sig att där var SKITMÅNGA helt normala människor där. :-) Så jag slappnade snabbt av och shoppade loss. SKITKUL!! Jag kommer definitivt att åka på fler sådana barn-loppisar. VILKA FYND!! Som sagt, SKITKUL. Min premiär blev lyckad. :-)

5 MOLO plagg, 1 småfolk, 2 Ida T och 2 POP. Inte illa för 175 kr eller hur!! Jag bara ÄLSKAR att vi är så himla bra på att återanvända saker nuförtiden.
Klicka för att stänga fönster


Snorig pappa

Vad gör man när ens andra hälft åker på en rejäl förkylning? Kastar ut honom från huset? Sätter honom i ett syrgastält? Sätter munskydd på honom? Vad gör man?


Vi har börjat på babysim

När Konrad var 6 veckor och 6 dagar började vi på babysim. Både jag och Konrad älskar det. :-) Vi har hunnit med 2 ggr. :-) Nu i veckan var pappa, alltså Konrads morfar med och fotade.

OV- fortbildning var 3:e år

För er som inte vet så måste vi Ordningsvakter gå en fortbildning var 3:e år för att vi ska få behålla våra förordnande. Jag tycker detta är mycket bra. Oftast är utbildningen på 2 dagar som är smockade med lektioner från början till slut. En teori och en praktisk dag. I januari gick jag den teoretiska delen som handlade om vilka verktyg vi Ordningsvakter har att tillgå. Intressant dag. "Tyvärr" fick jag inte gå på fysen i januari med tanke på att jag då var typ i 18:e veckan tror jag det var. Jag ska gå fysen nästa tisdag. Det ska bli spännande. :-)


Babygym inhandlat

Det är bara att inse att Konrad är väldigt intresserad av grejer som hänger framför ögonen på honom. Janne köpte en mobil på IKEA till honom i förra veckan som han hängde upp över Konrads skötbord. Konrad ÄLSKAR den! Han jollrar och skrattar åt det, så mamma Jenny kan lugn föna håret med Konrad ligger nöjd på sitt skötbord. :-)49 kr!! Hur billigt som helst. :-) Dessutom är den SNYGG!! :-)

_________________________________________________________________________________________

Idag körde jag och Janne och Konrad och köpte ett babygym till honom. Vi har haft lite diskussioner kring VAD som ska finnas på den samt VILKEN färg den ska ha. Vi enades ganska så snart om denna...


649 kr, men det får det vara värt. Konrad har redan provat den och jag och Janne tror att han gillar den. :-) Visst är den fin!!! :-) Passar alldeles utmärkt på Konrads rum. :-)

5 september 2008- 1 år och 3 dagar sedan...

Ja, den 5 september i fjol var en fredag kan meddelas. Jag började spraya med Suprecur då. Den magiska sprayen som gör att kommunikationen mellan hypofys och äggstockar bryts helt och hållet. 4 gånger om dagen tog jag spraygen, 07, 12, 17 och 22. Jag missade inte en enda gång kan meddelas. Inte en sekund över var klockan när jag sniffade i mig innehållet. Jag var extremt fokuserad. Men skulle det hjälpa MIG???? Kunde denna lilla vätska verkligen göra påverkan på min kropp? Den 24 september i fjol var jag på återbesök för att kontrollera om sprayen hade funkat och om det var dags att sätta igång med sprutorna... OCH DET VAR DET!!!!! Allt såg ut som det skulle... Herre gud vad lycklig och skitnervös jag var.

Vad härligt att sitta här, ett år efteråt med en underbar liten Konrad och tänka tillbaka. DET FUNKADE! DET VILLE SIG!

TACK TACK TACK till de forskare som kommit på detta. Så mycket glädje det har gett mig och min man.

UNDERBART!!!! :-)


Konrad älskar Helen

Det är något visst med min väninna Helen. Det är bara att inse att Konrad tycker detsamma. Hahahha

Helen får bara vara med som "hårbeklädd" nacke, för jag har inte frågat henne om lov om att sätta in bilden på bloggen. :-)

**Foto inför HD**

I förra veckan var Konrad och Tova iväg i Hbg och fotades. De är så himla söta. :-) Konrad blev helt slut efter fotograferingen och detta är beviset på det... :-) Han somnade bums... :-)

Tröjan är en "födelse"present från Konrads mormor, alltså min mamma. Jag älskar MOLO- kläderna och tycker att Konrad är supertuff i denna överdel.

Kass på att uppdatera

Ja, det är bara att inse att plötsligen har livet fått ett annat innehåll och bloggandet ligger inte på prio 1- 10 om man så säger. :-)

Konrad är en underbart mysig liten pojke som gör att jag går runt med ett evigt leende på läpparna. Han gör mig så himla glad detta lille underverk.

Jag finns iaf och uppdaterar min Facebook betydligt oftare än bloggen.(mitt leende)  Hahahah

RSS 2.0