God Jul och Gott Nytt År

Vi önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Mys nu riktigt ordentligt.

STOR KRAM från Familjen Vrbanic Hansson.


20 december- 3 år sedan

Idag går mina tankar till Karolina Vohlert och Mattias Johansson. Deras lilla Felicia gick bort den 20 december 2007.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=478619542181&set=a.398241282181.183736.659417181

Hur förjävla jävligt orättvist får det lov att vara???

KRAM till Karro och Tisse.

"Konrad kastare"

Jag är i ett dilemma. Konrad kastar saker. Han har kastat ett antal saker upp på bordet som tenderat i att mina jultomtar ramlat och gått sönder. Detta i sig är en förlust utan dess like. Konrad kastar allt. Och han kastar hård. Och långt. På förskolan säger personalen att "det alltid finns en kastare i en barngrupp". Precis efter att fröken sagt dessa kloka ord fick hon en grukbit i pannan. Kastad av VEM? Konrad så klart. Jag vet inte riktigt om jag ska blir arg eller vad jag ska bli, för han kastar dessutom skitbra. Långt och med snärt liksom. Jag tror att han kan bli riktigt duktig på "kast med liten boll" sen på friluftsdagarna i skolan! :-)

Han är även mycket duktig på att kladda... :-)


Förskola för hela slanten

Konrad har fått dagisplats. FEL! Det heter inte dagis längre. Det har det inte gjort på himla länge, men jag tycker ändå att det är ett mysigt ord liksom. Vi börjar om. Konrad har fått förskoleplats på en förskola som heter Lundegården, avdelning Surre i Landskrona. Jag blev KÄR så fort jag kom in på avdelningen. KÄR i personalen. Fullständigt ljuvligt ställe. Alla är så glada och tar emot oss med stora famnen. Fröken Mia som är Konrads inskolningsansvarige är en fullständigt härlig person som jag verkligen känner att jag kan prata om allt med. Helt och hållet genomhärlig. Och snygg. Hallå, kan man vara både trevlig och snygg?? Jodå, fröken Mia kan!! :-)

HEJA Lundegården!!

http://www.landskrona.se/Pages/Page.aspx?pageId=7368&versionId =1


Bedragare 1

...har tydligen varit igång igen och i veckan fick jag veta att ett värdshus i Småland haft påhälsning av denne man (+sällskap) och att de 1. dragit från notan... 2. tagit med sig nyckeln!

Hallå, vad händer? Snälla människa. Sätt dig ner, rannsaka ditt inre. SÖK HJÄLP!!

RSS 2.0