Simtest

I tisdags gjorde jag och en annan simtester på Citadellbadet i Landskrona. Dessa tester måste göras för oss som ska jobba extra på badet. Jag har ju sagt att jag kan hoppa in lite extra ifall någon är sjuk eller liknande. :-)

Iaf, sagt och gjort så dök vi ner i hoppbassängen (5 m) och hämtade lite pinaler. Bogserade och simmade. Ja, och hela detta kalaset tog väl 15 min att göra. hahahah Simning är ju den enda sport (med undantag för skytte) som jag faktiskt hanterar med bravur.

Eftersom att jag blev som barn på nytt i hoppbassängen så dök vi och hade oss. Vi hade riktigt kul.. tills jag förstod att jag hade fått vatten bakom trumhinnorna som på inga villkor ville ut därifrån. I fredags var jag tvungen att gå till läkaren. jodå, trumhinnan "buktade" lite?! vad betyder det? Skit samma, obehagligt är det. Det knakar och har sig, men inget vatten kommer ut. Hur ska jag göra?! Jag håller på att bli tokig!! (Den bjöd jag på!) :-)


Röka "sistan"

Följande konversation hörde mina öron inatt (trots att jag typ har 43 liter vatten i vardera öra!!):

T: "Kalle", ska du röka sistan?
Kalle: Ja, du förstår varför jag går efter dig!
T: Ja, det är ju knappast första gången!
Kalle: hehe

Jo, denna konversation hände utanför en krog då en kvinna kom ut för att röka. Efter henne kom en man som gick sakta efter. Kvinnan tände sin cigg och mannen höll sig hela tiden på ett kort avstånd från kvinnan... tills... det bara var "sistan" kvar av ciggen. Då gjorde han sig rejält synlig.

Jag blev helt paff. Mest över att mannen faktiskt är typ 37- 38 år eller så!! Jag trodde att det där "snål-rökandet" var över när man kommit upp i den åldern... men nä. Och enligt konversationen så är detta något som "BRUKAR" hända?!?! Hade jag varit kvinnan T hade jag rökat upp filtert också, bara precis för principens skull.

Men förresten... T.. jag vet att du läser denna blogg. SLUTA RÖKA ISTÄLLET. DET KLÄR INTE DIG!!!!!!!!!! :-)


RSS 2.0