Påsken 2010

Jag behöver väl knappast tala om att påsken 2010 är den bästa påsk jag någonsin upplevt. Detta är ju den första påsk tillsammans med världens finaste Konrad.Konrad är ju så himla bortskämd. Av oss fick han ett stort påskägg med ett par jeans och MeandI (CowboyHarry) samt 3 st böcker av Lennart Hellsing.

Mamma och Pappa kom och skämde bort honom också.2 tröjor och ett par byxor samt 2 par strumpor. Mamma Jenny blev mycket nöjd...


men nöjdast blev dock Konrad över de 2 bollarna som också fanns i ägget. :-)Vi träffade moster Anna och kusin Edit hemma hos mamma och pappa på påskdagen och där fortsatte påskäggen.I ägget från kusin Edit var där en bild på henne som påskkärring. SÅ SÖÖÖÖÖÖT! :-) Konrad försökte äta upp fotot direkt (pussade?!). :-) Det fanns en liten påskkyckling som Edit hade valt ut, en burk frukt samt... det bästa av allt....


en JÄTTESTOR boll!!!! :-)

Här sitter Konrad i morfars knä, iklädd kläderna som han fick i påskägget från dem dagen innan. SÅ FINT!! :-)

På måndagen träffade Konrad sin ena faster som han också fick påskägg av. Faster Lillian har en busig hund som heter Teddy, och Konrad fick en Teddy-kopia i gosedjur samt en plingeling-sak av henne. Konrad var hellycklig! :-)
Av sin farmor och farfar fick han ett ägg med en peng samt en mycket intressant kaka/bröd som jag just nu inte minns namnet på. Det är iaf tradition från farmors hemland Italien.Av bästa Monica och flickorna fick Konrad strumpor samt världens coolaste geting-gosedjur. :-)

TACK ALLA nära och kära för alla påskägg och myiga dagar tillsammans med er.

Läkning- uppdatering

Hallå alla.

Jag har varit skitkass på att uppdatera (bloggen i sin helhet), och så är det med det. :-)

Iaf, under påsken fick jag då äntligen min efterlängtade tid till specialisten (gyn) i Lund. Jag tog med mig hela familjen dit (familjeäventyr!?) :-) Sist vi var i det väntrummet var det bara jag och Janne. Då satt vi och väntade på KUB-testet. Detta var den 22 december- 08. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös (delad 1:a plats med dagen innan ÄP den 8 oktober- 08). På KUB-testet var Konrad 6 cm om jag inte missminner mig. :-) Jag har ju alla anteckningar i min "hemliga" dagbok som inte ens jag själv läst igenom sedan jag skrev...

Nåväl, i fredags den 9:e april var vi då tillbaka i detta väntrum. Denna gång stannade dock Janne och Konrad i väntrummet. :-)

Fru Doktor skred till verket direkt. Ingen bedövning fick jag för det var oerhört viktigt att hon fick veta EXAKT var jag har som mest ont. Det blev en form av mini-operation kan man säga. Hon satte bedövning mellan hud och nerverna (slemhinnorna). Detta KAN göra att utrymmet vidgar sig mellan hud och nerver, för vad det är som har hänt är just att nerverna ligger allt för nära huden. När hon väl "var igång" fixade hon till ärrbildning där stygnen suttit.

Just nu väntar jag. På vad? Ja, på att operations-ontet ska gå över så att jag får känna efter om det hjälpt eller ej.

HOPPAS HOPPAS!!!

Brukar ju leta bilder till mina inlägg. Idag fick det bli en.... MUS! :-)

RSS 2.0