SEMESTER

Vadå? Har inte jag haft semester sen den 20 juni??? Nä, allvarligt så har jag inte det. VARJE dag har jag gått upp, klätt mig och kört iväg och... PLUGGAT!! Jodå, varje dag. Som tur har jag en man som förstår vad jag går igenom och det var genom hans omsorg som jag, min syster och vår mamma bestämde oss för att...
 
...ÅKA TILL RHODOS!!! Vi tre åker imorgon. Inga barn. Ingen man.
 
Jag var till en början extremt kaxig, men är just nu som en mesig liten flicka. Hur ska jag klara av en hel vecka utan Konrad???
 
Oavsett vilket så ska det bli så himla, himla skönt att komma iväg och bara precis ladda batteriet, inhämta energi och bara precis få njuta!
 

Konrad har fyllt 3 år!!

Foto: Konrad väntar på sina kompisar som ska komma på kalas. Här har han suttit en bra stund. :-) Trädgårdstema som troligen måste firas inne... Äsch, huvudsaken är att alla kommer med ett gott humör. :-)
 
Här har ni en bild (förvisso halverad av någon anledning) på en nybliven 3- åring. Konrad fyllde 3 år igår och hade kalas för familj och släkt då. Idag var det några kompisar från dagis, hans kusin och granne som kom på kalas. Pga ostadigt juliväder vandrade Konrads barnkalas in och ut för att sedan flyttas in igen. Konrad satt länge i position och väntade på att kompisarna skulle komma. :-)
 
3 år!!! Det är alltså 3 år sedan vår lille trollunge kom till världen. 3 år sedan han lades i min famn. Var har tiden blivit av? (Iofs en pensionärsfras, men ändå!) :-)
 
GRATTIS älskade Konrad. Du är det finaste i hela världen. Du är mitt allt.
 

Dagens kommentar

Dagens kommentar kommer från Konrads kusin Edit som satt och lyssnade på radio på Konrads rum. Av någon anledning var radion inställd på en dansk kanal. Edit kom ut till mig i köket och sa:
 
"Jenny, på Konrads radio pratar dom Bakken-språket!"
 
Är hon inte för ljuvlig??? :-)
 

RSS 2.0