Platsbanken...

Snacka om att min graviditet blev märkbart TYDLIG för mig själv och alla andra när min tjänst lades ut i diverse tidningar och på Platsbanken. :-)

Jag ska vara MAMMALEDIG!!!!!! Herre gud, det är JAG som ska bli mamma. JAG!!! :-)

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokFritext/VisaPlatsannonsFritext.aspx?ids=1478024&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fSokFritext%2fSokFritext.aspx%3fq%3ds(t(m%25c3%25b6llebackskolan))sp(67)sr(1)c(5D5C02A2)

Var ärlig på msn- annars blockas du! :-)

Tillbaka till Ystad Krister Henriksson kommer att spela huvu

Ja nu råkar det vara så att en av mina kära kolleger är en väl anlitad statist till alla möjliga roller. Bla Omaprezol-överkroppen (med grönt äpple eller röd paprika) osv osv. I somras blev han anlitad av Wallandergänget i Ystad och är polis i den nya filmen som går på bio nu.

Givetvis är jag och eleverna jätteintresserade och tycker att det är superkul när kollegan berättar om hur allt gått till. En av eleverna skröt så mycket på msn att en annan som han hade addad, trodde att han lög och blockade min stackars elev som bara var ÄRLIG och berättade SANNINGEN! Dock fick vi alla oss ett gott skratt när han berättade... :-)

Jag och min man var och såg filmen i fredags i Landskrona. Först och främst så är bion i Landskrona så himla mysig om man jämför med andra salonger. Sen så var faktiskt den nya Wallander riktigt bra tyckte jag. Även om Johanna eller Ola inte är med längre, så höll filmen hög klass (även om ett lik rörde på ena ögat). :-)

3 dagar nu...

sedan jag spelade Quadrapop så det känns ju faktiskt som att jag avvänjde mig själv rätt snabbt och bra!! *berömmer mig själv*


Skönt att vara igång
Arbetet är igång efter nära 3 veckor på sofflocket. Hur jag än tycker att 07 är en panik-tidig tid att gå upp, så är det ändå skönt att koma igång igen! Ja, så är det!

Den obligatoriska fortbildningen för oss Ordningsvakter
Fick precis veta att Polisen inte vill ha med mig på fysen på Fortbildningen om 14 dagar. Tydligen är det mycket grepp och nedläggningar som ska tränas och det är så klart INGET för mig för tillfället. Jag MÅSTE gå fysdagen til hösten för att få förlängt förordnande och jag har idag ingen som helst aning om hur det kommer att gå med en liten på några månader, samtidigt som jag ska gå utbildningen. Strunt samma, sånt fixar sig! Förhoppningsvis så låter polisen mig gå teoridelen nu i januari, så att jag "bara" behöver vara krånglig (ammande mamma mitt under en utbildning) en dag till hösten. Jag har FULL förståelse för resonemanget att de inte kan låta mig sitta av fysen på en bänk. Jag menar, VEM vill sitta och glo när alla andra kämpar och lär sig nytt? Nej nej, det är inte min melodi.

Jag kan inte låta bli att LE! :-)

Quadrapop-behovet har avtagit drastiskt. Jag har hållt mig i 2 dygn nu, så jag är inte speciellt orolig längre. :-)Det var egentligen inte det jag tänkte skriva idag, utan att jag inte kan låta bli att le åt följande artikel...

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4128442.ab

Så harmlöst liksom.

Fallit dit igen... måste avvänja mig!

QuadraPop    

Jag trillade dit igen nu under jullovet efter ett uppehåll på nästan 1, 5 år! 

Jag skaffade mig en ny telefon och så fick jag veta att mina rekord från Quadrapop på min gamla telefon inte gick att föra över och då for Quadrapop-jävulen över mig igen. Nu har jag legat från morgon till kväll och Quadrapopat mig. Jag bestämde mig inatt för att försöka att inte spela mer. Jag menar, hur viktigt är egentligen skitbra rekord på Quadrapop?! Allvar? Hmmm, rätt viktiga tyvärr...

Jag menar 1,6 milj poäng skojar vi inte bort. Jag är BRA!! Dock på bebisstadiet då jag läste olika rekord på Facebook. Mitt rekord är ju smått pinsamt om man jämför. Hahahah, Typ 15 milj och så. :-)

Hur har ni det med ert behov av Quadrapop?


Julafton 2008

Vi jar ju alltid "knyte" på julafton och det är så himla trevligt tycker jag.

I år var julen hemma hos oss på Fiskargränden. Givetvis med en tanke: Nästa år är vi småbarnsföräldrar och då kan "någon annan" ha julen. :-)

Jag och Janne hade redan ätit oss supermätta hemma hos svärföräldrarna till lunch. Svärmor gör ju bacala med posititsa som är så gott att det nästan är löjligt. Detta betyder att vi var så mätta när klockan var 17 och vi skulle sätta oss till bord hemma hos oss (det slår aldrig fel). hahaha

Maten, sällskapet... ALLT var trevligt. Vinet flödade, paketer delades ut och julklappsspelet sattes igång. Hahah, det är som ett gäng galningar. Jag minns första året stackars Janne var med. Han var i chock. :-)

Som vanligt skulle vi kunna ha varit tunt en 50 pers för att äta upp all mat... Maten fortsatte till Drottninggården där vi åt resterna på juldagen.Julmys...Vår älskade julgran. Jag vet inte varför, men jag blir alltid så himla kär i mina granar. :-)Pappa sitter och myser i Barcelonan. Kakfatet i bakgrunden var en present till Janne på hans "40-årsfest" (alltså vårt bröllop). :-) Så himla fint.Rebecka (som är fotografen) valde att föreviga sin mat. Då stod maten mig upp i halsen, men just nu (torsdag den 1/1- 09 kl 21.38 är jag supersugen på det!!)Till bords...

Bordsplacering. Janne står det på denna... :-) Hållarna är ett klipp på Guldfynd för några år sedan.och Rebecka på denna... :-)Mina nya pepparkaksformar som var köpta julen till ära i en liten speciell butik. Intresserade? Fråga mig... Jag har kontakterna! :-)Rebecka och mormor och kakfatet igen. :-)Lugn, fridfull jul som avslutades med att stadsbussen som Borstahusarna skulle ta inte dök upp, så en annan fick agera taxi. :-) Vilken tur att jag inte hade druckit vá? :-)

GOD JUL!!

2009- VÄLKOMMEN!!

Då var det år 2009!!

Var blev 2008 av då? :-)

Vad har hänt under 2008 som jag gärna vill komma ihåg, alternativt gärna vill glömma?

Komma ihåg:
Började träna på Fysiken. Så himla skönt att komma igång.

Friade till Janne den 12 februari och fick ett JA. :-)

Renovering av vår skitfula furutrappa.

Edit Katrin (Katrin efter MIG) dopdag den 15 mars.

Tog min Magisterexamen i specialpedagogik den 5 juni, med ett VG som resultat.

Gifte mig med min Janne den 7 juni. Så himla kul det blev. :-) Var så himla svullen om fingrarna att jag fick ha grannen att kleta glidmedel på mitt ringfinger innan ceremonin. Hahah, egentligen kanske detta tillägg skulle komma under "glömma"? :-) Men nej, det blev så himla roligt av det hela så jag vill faktiskt inte glömma. :-)

Heter numera Hansson Vrbanic i efternamn.

Åkte till Thailand på midsommarafton. Vilken UNDERBAR semester!

Karnevalen.

Fast jobb på Ven.

Lönehöjning.

"Vann" rättegången mot Bauhaus.

IVF- försök Nr 1.

Blev GRAVID!! Underbart! :-)

Edits 1- årsdag (och skitmånga roliga stunder med henne under året).

Min underbara man som bjöd mig på Fanta i vinglas vid skålen till år 2009.

Vill glömma:
Farmor gick bort i mars.

Kom i konflikt med en krogägare och dess dörrvärdar som jag inte tyckte gjorde ett skit i ett slagsmål.

Ett antal psykutbrott i kombination med all medicin jag fick under hösten.

Ett antal skitlöjliga konflikter med Janne (oftast jag som börjar och kan inte sluta!)

Ett antal klumpiga kommentarer (är mästare på det- men har också förmågan att kunna be om ursäkt).

Den makalösa bilrenovering vi gjorde och som resulterade i en j*vla massa pengar och en fortsatt söndrig bil.

Bilmecken spelade sedan bort sin verkstad på ett parti kort!! (Detta är på riktigt!!)

Ännu fler märkliga hantverkare som pratar mer än de agerar. Sååååå trött på detta nu.

Badrumsrenoveringen Nr 2 (som blev skitbra) men som var extremt långdragen.

Ja, det var mitt år detta... :-)

RSS 2.0