Tidernas ögoninflammation

Igår morse var Konrad lite mindre än 100%. Typ 92, men jag gissade att det var för att han blev väckt och därför lite kinkig på grund av detta. Han var pyttelite hostig också. Jag berättade om hostan på förskolan. På lunchen ringde en av fröknarna för att säga att Konrad var kletig i ena ögat. Att det rann från det men att fröken nu hade tvättat det. Bara så att vi visste och höll koll på det under kvällen.

När jag hämtade ett par timmar senare möttes jag av... en liten kille med var som rann från båda ögonen. Det hade tydligen börjat eskalera enormt 20 min innan jag kom. Sen fortsatte det hela kvällen. Janne och jag tvättade och baddade och hade oss. Vi bestämde att Janne fick ta vårt livs första VAB-dag idag. Imorse hjälptes vi åt med att tvätta Konrads ögon. OJ, vad svullen han var. Stackars lille killen. Jag ringde givetvis hem under min rast på jobb men då var Konrad och Janne ute och gick. Han var redan då mycket bättre i ögonen. Tack gode gud för det. Sedan jag kom hem har vi inte behövt tvätta ögonen något nämnvärt. Han är pigg och glad. Han är fortfarande svullen runt ögonen men gegget är borta. Han blir så klart hemma med sin pappa imorgon också. Men vad jag har förstått så ska man bara vara gegg-fri för att få komma tillbaka till förskolan igen så vi håller tummarna på att han blir frisk fort. Han älskar ju sin förskola!! Och sina fröknar. :-)


Bredbandsson ☆☆☆ JA TACK!!

När vi flyttade hit till vår nya kära bostad så frågade jag runt lite på måfå vad folk i området har för internetleverantör och fick då höra Bredbandsson. Jag anlitade firman (eller hur man säger) och bad även om att få ha telefonen via dem.

I fredags ringde Maximiliam (bara namnet är ju så gosigt att det knappt är sant) och berättade att min telefongrej (för att komma ut på stadsnätet) var kommen och att jag kunde hämta ut den närsom. Kanon. När jag ändå hade Bredbandssonsmannen i luren så ventilerade jag ett par frågetecken varpå han svarar:

"Vill du så kommer jag kostandsfritt hem till dig och din man och kikar på vad du menar. Om du vill det så kan jag ta med telefon (grejen) och koppla in den till er också?!"

HALLÅ?!?!? Existerar sån här service??

Maximiliam var hos oss ikväll och fixade till allt. Jag är mållös.

Till Bredbandsson kan jag bara säga: TACK, TACK och TACK. Jag kommer att rekommendera dem till alla som jag känner.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

http://www.bredbandsson.se/
Gott Nytt År- summering av 2010

Ojojoj, vilket år! :-)

Det började skittråkigt. Ja, faktiskt. 2 av mina vänner ville inte vara mina vänner längre och jag vet fortfarande inte varför!?

Nåväl, det är bara att bita ihop. Mammaledigheten har varit helt underbar. Våren sprang iväg med alla äventyr tillsammans med Konrad. Vi hyrde stuga i början av sommaren på ULLARED och åkte dit med hela klanen Hansson. Skitkul!! :-) Sommaren sprang också iväg. Stranden, sol och bad. Konrad började gå den 13 augusti och efter det har det varit mycket spring. :-)

Vi fick också veta att Edit Söderstjerna ska bli storasyster i april- 11. Så himla, himla kul!!! :-)

Jag började jobba 20% i augusti och Janne har då varit pappaledig. Det har varit rätt så skönt att komma igång med hjärnan igen.

Vi skrev kontrakt på vårt drömhus i september som visade sig ha förhöjda radonvärden så vi begärde kvickt som attans en återgång. NEJ TACK!! Mitt i detta hade vi ju sålt vår egen bostad så vi har nu i jul flyttat till ett nästan nybyggt hus (hyresrätt) tills vi hittar det riktiga drömhuset. :-)

En kompis son drabbades under hösten av jävla-fan-cancer och kämpar just för tillfället mot denna sjukdom. KRYA på dig Noel!!!!

Jag fick i höst en timanställning på Malmö Högskola som examinator på Specialpedagogiska. Superduperkul. Vilken utmaning. :-)

Konrad började på inskolning på förskola den 6 december. Helt underbar förskola (Lundegården) med dess härliga personal. Passar mig som handen i handsken. (Ni märker VEM som varit mest orolig, jag eller Konrad?!) :-) Konrad älskar det. När jag kommer och hämtar, så springer han glatt till mig, men vill snart ner igen och in i lokalerna.

Den 10 januari börjar jag jobba på allvar igen. Jag ser faktiskt riktigt fram emot det. Numera ska jag vara spec ped på heltid så jag ska inte jobba några nätter mer.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer, för vi är ju mitt uppe i en flytt!! :-)Vårt vardagsrum.

RSS 2.0