Bedragare 1...

Jag har valt att ta bort detta inlägg, då jag helt enkelt inte orkar vara arg längre. Det tar ju bara på MIN energi och det är HAN inte värd.


Rättegången är över!

Jag har valt att ta bort detta inlägg då bedragaren inte är värd all den energi jag lagt ner på att vara arg.


Våldtäkt- fy fan!

Det började med att jag läste min gode vän Kristers inlägg ang Tito- rättegången och domen som avkunnades häromdagen. Bland hans inlägg fanns en rekommendation att gå in och läsa denna...

http://www.barstol.nu/he-who-rapes-a-woman-rapes-an-entire-nation/

Jag läste detta och ja... fy fan!

Dag och Natt- smycken som jag faktiskt gillar! :-)
Som sagt så är jag ingen smyckemänniska. Jag bär sjal! Och därmed är det ungefär vad jag dekorerar mig själv med. Oj, med undantag för mina vigselringar så klart! :-)

Men så råkade jag komma på ett sånt här Homeparty med Dag och Natt- kollektionen som Maria Lopez Appelgren designat. Detta är smycken som går att bära var och en för sig, eller så bygger man helt sonika ihop olika delar till ett större. Ja, dessa smycken har verkligen fått mig på fall. Alla smycken är nickelfria vilket gör att alla kan använda dem utan att vara rädda för "kli" osv. Hahah, det låter som att jag gör REKLAM för Dag och Natt eller hur?! Men så är det INTE!!! Jag bara gillar dem så mycket. Om någon skulle gilla smyckena så har jag ett telefonnummer till en sådan försäljare som kommer hem till en.

Idag var jag ute efter något i "guld" för att matcha guldringarna så jag fastnade för TANGO armbandet. Jag provade även halsbandet till, men det kändes FÖR MYCKET på mig. Det får bli sjal och armband. :-) Men eftersom att jag har en hel del olika hängen med karbinhakar i silver, så valde jag också ett TANGO halsband i silver. Det kan man ha långt eller sätta dubbelt. Bara fantasin kan sätta gränser för dessa smycken. Skitkul! :-) (Bilden där uppe).

Jag köpte ännu en gummirem till Janne. Jag köpte en likadan i våras till honom, men städerskan i Bangkok lyckades städa bort det på hotellet där vi bodde i somras. Jag ska ge honom det i julklapp! :-) (Han läser ändå inte min blogg, så jag kan i stort sätt skriva vad jag vill här!!). :-)


Detta har jag sedan innan.


Slavar i Sverige!
Jag och Janne var inne hos våra kära grannar igår och där plockades det bla fram boken "Gud som haver barnen kär- har du någon ull".

Vi satt och läste och skrattade. Det är inte riktigt klokt vad roliga uttryck barn har kommit med. Jag kan varmt rekommendera att läsa den.

Bla så har Anton 6 år sagt:

"I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare".

Haha, hur gulligt är inte det? Samt, man undrar ju vad Antons fröken har för syn på sitt yrke! :-) Barn har ju störst öron i hela världen, så Anton är säkert färgad av något som hans lärare har sagt. Hahah, verkligen underbart uttryck.

Oj, nu kom jag på att Anton faktiskt tycker att jag också är en slav! :-) Men jag kan meddela att jag inte är det. En av mina elever sa till mig igår:

"Jag tycker synd om din man!"
- Varför frågade jag?
"För att han får sätta in allt i diskmaskinen, han städar och tvättar...Du gör ju inget. Helt synd om honom. Jag hade aldrig velat gifta mig med dig" (Påpekas bör är att jag faktiskt har berättat att jag har en man som så smått tvångar. Han sätter in i diskmaskinen, för jag gör det fel osv).
- FEL!!! Jag tvättar!! sa jag. :-)

Helt rätt annars. Janne gör allt annat. I somras satte jag igång diskmaskinen för första gången och då har vi ändå bott här i 2 år. :-) Lite omvända sysslor här förstår ni.


Chokladkakan skrek: "Jenny ät upp mig!"
I måndags hade jag namnsdag. Eftersom att jag jobbar natt på måndagar, träffade jag inte Janne på hela den dagen (kommer till detta lite senare).

När det väl var tisdag morgon (då var jag på Ven alltså) så kom min gulliga kollega Sven (han jag jobbar natt med) på att han missat min namnsdag under gårdagen. Jag sa att det inget gjorde om han bjöd mig på äppelkaka med mängder av vanlijsås. :-) När det väl blev lunch hade han fixat chokladkaka till efterrätt!! "Jag kunde inte göra äppelkaka" sa Sven, så det fick bli choklad istället. Hur söt är inte han på en skala?! :-)

På eftermiddagen fanns det mängder av chokladkaka kvar som bara skrek "Jenny, ät upp mig". Jag försökte då få Janne (min rektor) att äta en rejäl bit varpå han säger "Nej tack, jag är inte så glad för sånt!" Snälla!! Vad är det för fel på honom?!! :-)

När Janne kom hem efter sitt jobb på kvällen så kallade han ner mig i köket. Då stod han med världens största vita liljor i sin famn. "Detta är för att du hade din namnsdag igår, men främst för att du har det så jobbigt just nu". Jag har världens bästa man, så är det bara. :-)

Alla våra vaser var för små så det slutade med att Janne fick kapa en rejäl bit på stjälkarna för att liljorna överhuvudtaget skulle kunna stå upprätta. :-)

    Ny tavla... bildlig tavla alltså! :-)

Min elev hittade en bild när han googlade som han tyckte att jag skulle måla av.


Jag tycker faktiskt mycket om bilden och gjorde inte mindre än 2 st avbilder av den. Så här blev mitt ena resultat.
Janne är inte alls glad för den, men det skiter jag i. :-) Jag satte den i en IKEA- ram med bred passpartou. Jag gillar den. :-) Nu ska vi bara hitta en plats för den.

Harry PotterSnacka om att ha huvudet där man inte ska ha det.

Jag har som sagt inte läst överdrivet många skönlitterära böcker de senaste 5 åren med tanke på att jag ständigt och jämt suttit med näsan i facklitteratur.

Så klart har jag klämt in en och annan Harry Potter (favoriten ju). Nu är det dock ett tag sedan. I förra veckan började jag läsa Dödsrelikerna. Jag läste och läste och läste. Jag tänkte flera gånger "hur kan jag ha missat detta", "VAD?! När dog Dombledore"? Men så tänkte jag att jag troligen varit så okoncentrerad de senaste åren (vad gäller allt annat än facklitteratur) att jag helt enkelt glömt bort det...

Det tog mig 60 sidor in i boken när jag förstod att jag måste ha missat en bok. Och mycket riktigt så låg Halvblodsprinsen där och kallade på mig... Jaha, då var det bara att börja om igen. :-)

RSS 2.0