Alla HJÄRTANS dag

Jag skiter fullständigt i att detta med Alla HJÄRTANS dag är likt många andra "högtider" totalt komersiellt. För mig är det en dag som jag VILL fira med en extra liten present. Iår inföll dessutom dagen på en söndag, så vi började dagen med en mysig frukost och paketer till Konrad.Konrad fick en tamburin. Janne gick igenom den minutiöst så att det inte skulle finnas några lösa delar.Som allt annat så åkte även Konrads tamburin in i munnen. :-)Sen så fick han en ny MOLO dress. Mest mamma Jenny som brydde sig. Konrad diggade sin tamburin mer. :-)På eftermiddagen träffade Konrad kusin Edit och fick en jättefin leksaksresväska av henne. Att se Konrad och Edit tillsammans är något av det gulligaste som finns. Edit är så fin vid honom och sitter och pussar på hans hand och pussar på hans huvud. Konrad drar mest Edit i hennes hår eller försökter bita henne i näsan. Men hon har sånt tålamod så det är nästan inte klokt. Hahhaha Så söta de är!!!! :-)

30:e februari?

Följande samtal utspelade sig för en vecka sedan...

Dels tog det mig 5 dagar att reflektera över vad jag sagt (amningshjärna) samt sen har det tagit ett par dagar att faktiskt smälta att JAG, JAG, JAG sa som jag gjorde.

Nåväl,
BVC ringde på min mobil för att ändra vaccinationsdag för spruta nr 2 mot svininfluensan. Jag var ute på standens gator och var något disträ.

BVC: Hej Jenny, vi måste byta dag för vaccinationen. Vi har sagt fel dag till alla er som var och vaccinerade i förra veckan.
Jag: Okej, ingen fara.
BVC: Det måste ju gå minst 3 veckor mellan vaccinationerna och det hade blivit något fel.
Jag: Okej, nä men det är ju ingen fara. Sånt som händer.
BVC: Så den nya tiden är den 30:e.
Jag: Okej, i denna månad eller?
BVC: *skratt*
Jag: Vad?
BVC: Nej, alltså i nästa månad.
Jag: Så du menar den 30 mars???
BVC: Ja, precis.
Jag: Oj, det är ju jättelänge.
BVC: Ja, men det är ingen fara. Bara det är minst 3 veckor mellan.
Jag: Då ska jag försöka komma ihåg detta... 30 mars klockan 14.
BVC: Jag ber ännu en gång om ursäkt att det blev så här. Hoppas att du kommer ihåg datumet, jag förstår ju att du är ute och går.
Jag: Jag ska skriva upp det så fort jag kommer hem. Ha en bra helg...

Ja, iaf så gick hela helgen och på ONSDAGEN veckan efter, alltså 5 dagar efter samtalet kommer jag på mitt i natten att VÁ F*N?!??!?!? Vad sa jag???? Sa jag verkligen "den 30 februari"????

Det är bara att inse att jag inte riktigt kopplat på mig hjärnan!! Jag förstår också att BVC- sköterskan skrattade. Jag minns att jag tänkte "vad skrattar hon för"?? Hahhaha, med all rätt...


Tillsammans är vi starka(re)

En av mina "medsystrar" Jannica har startat en samlingsblogg för alla som går igenom IVF.

SUPERBRA!! Tillsammans är vi starka(re)!! Och så är det med det!!

Tack Jannica!

Till alla ni som är i skedet att starta en IVF-resa, eller bara har frågor kring ämnet, snälla STÄLL DEM!!! Jag vet av erfarenhet att man har 100000 frågor. Jag vet ju själv!!

KRAM KRAM KRAM till alla underbara människor som är ofrivilligt barnlösa... KRAM till er andra också så klart.


Kraschande dator- RÄDDA bilderna på hårddisken!!

Vår dator har mått bättre kan meddelas. Enligt uppgift är det extremt dåligt när man blir ABUSE-anmäld gång på gång pga ett virus i datorn. Iaf, hjälp från grannen som stabiliserade upp datorn (jag håller mig inte till data-fack-språk) och nu så håller Janne på att tömma datorn för att den ska formateras om eller vad det heter.

Jag kom då att kika lite på bilderna och hittade bilden på Konrad som vi tog inför publiceringen i Helsingborgs dagblad. Käre du milde tid vad söt han är. Jag är förvisso jävig, men visst är han gullig??? :-)Hittade stavfel i barnbok

Jodå, vassa ögon som den gamla korrekturläsningstrollet man är så hittade jag så klart ett stavfel i en Barbapapa-bok. Soluppgången hade blivit soluppgånngen.  OJOJOJ!! Hallå, man måste ju tänka på barnens läs- och skrivutveckling och hur ska det då gå om barnböcker är felstavade?? :-)

Sagt och gjort så mailade jag till förlaget och vet ni?? JAG FICK EN NY BOK PRECIS MED POSTEN!!! :-)

Tack snälla. Soluppgången är rättstavat i denna. :-)

TACK TACK TACK!!

Lär Dig Räkna Med Barbapapa

RSS 2.0