Konrads 1 årskalas i juli- KALAS nr 3

Kompis Tova kunde ju inte komma när Konrad hade barnkalas så hon fick komma en annan dag helt enkelt. Konrad och Tova är mycket glada för varandra. Det första de gjorde efter att de fått lite mat var att sätta fart mot dammen som vi har i Glasgatan och sen stod de där och plaskade. :-)Hur söta kan man vara???? :-) Tack snälla Tova, mamma Emma och pappa Jonas för en trevlig fika tillsammans med er. :-)

Konrads 1 årskalas i juli- KALAS nr 2

På dagen D, alltså torsdagen den 15 juli bjöd Konrad hem sina släktingar. Mormor, morfar, gammelmormor, moster Anna, Jonas och Edit, moster Rebecka och Sebbe, mammas (min då alltså) moster Marie med man och mammas kusiner. Och så Eivor så klart. Kort och gott: den vanliga kompotten av högljudda Hansson-family. :-)

Tyvärr var farmor och farfar på semester och fastrarna jobbade.

Bortskämda unge herr Hansson fick en massa olika saker. Mest nöjd var han förvisso över att busa med kusin Edit och kasta petflaskor runt omkring sig. :-) Hahahha


På morgonen sjöng vi för Konrad och gav honom en massa presenter. Bla denna spelande leksak, som blivit en "hit". Mormor och morfar satte in en bild i hd, men tyvärr går inte den att nå via nätet. Mormor, morfar, Anna och Edit satte in en annons i Landskronabladet och inte nog med det, för han vann dessutom 100 kr på Leksakshuset i en utlottning i den tidningen.


Moster Anna började kalaset med att sätta upp denna skylt utanför vår ytterdörr. "Konnan" är ju Edits benämningn på sin kusin. :-) Så himla fin skylt.


Mormor och gammelmormor.

En något sammanbiten ung herre. :-)
Mitt konstverk. :-)
Konrad mumsade så klart också på en bit.

Granndamerna kom med ett jättefint kort till Konrad och två av de andra grannarna kom med presenter till honom. Vilken underbar dag. Tack ALLA för en supermysig dag tillsammans med er. :-)

Konrads 1 årskalas i juli- KALAS nr 1

Snälla, tala om var detta år har blivit av?!?!?!?!

Vår älskade lille kille har blivit 1 år. HALLÅ!!! 1 år!!! :-)

Konrad firades i flera dagar. Först bjöd han alla sina kompisar på frukostkalas.


Stora killen med sin favorit"bil" som han fått av en av moster Annas bästisar Cecilia.Ann och Oscar, Linda och Julia var så klart självskrivna. :-)


Likaså var Lina och Albin.


Marie och Axel, Sophie, Olof och Anton också så klart.


Jessica och söta Neo.


Anton och kompis Sixten.


Sixtens mamma Sara och 1-åringen Konrad. :-)


Stella blev sjuk på morgonen så hon och mamma Sanda kunde inte komma. Cornelis och hans mamma åkte på semester och Tova och hennes mamma Emma var också på semester. Isac och mamma Mia kunde inte heller komma.

Konrad fick så många, många fina presenter av sina kompisar. Han var så nöjd. Konrad busade och for omkring med alla barnen på förmiddagen. Vilken härlig förmiddag. Så många härliga barn, mammor och pappor. Tack ALLA för att ni "kommit in i vårt liv". :-)

Hur många liv har en orkidé egentligen??

Jo allt började med att jag fick en orkidé av en bekant. Jag tycker att orkidéer är "sådär" men Janne tycker mycket om dem. När vi var i Thailand var han helt fascinerad av alla orkidéer som faktiskt växer på typ INGENTING. Luftfuktighetern gör att dessa trivs kanon på lite bark typ. Nåväl, tillbaka till mina ord igen. Jag tycker att orkidéer verkar jobbiga att sköta. Jag är mer en "succulent- kvinna". Janne tycker de är rätt coola och sköter om dem liksom. Nåväl, då hände följande:

Min orkidé som jag fick av en bekant dog. Ja, jag tycker att den dog. Alla blommorna försvann och kvar stod ett skelett bestående av typ 2 stora gröna blad längst ner. Jag klagade och klagade på detta till Janne och till slut fick han nog och kastade blomman i soporna. Jag var nöjd med detta (läs: sket fullständigt i vilket). Janne har troligtvis grämt sig hela natten över att han slängt orkidén så dagen efter tog han upp blomman igen från soporna med förklaringen "bladen är ju fortfarande gröna". Han satte blomman i ett gammalt ljusglas från IKEA och satte ekipaget i fönstret i badrummet. Där har den stått...

Dra åt pipsvängen vad förvånad jag blev förra veckan typ när jag upptäckte följande...Nämen allvar, hur coolt är inte detta??? Inte visste jag att de kan blomma igen. Helt trög är jag! Hahahahah***Ett liv utan cigg***

Igårnatt, typ vid halvfyra var det 5 år!!!!!!!!!!!! sedan jag tog en cigg senast. Så skönt att vara utan. VILKET HÄRLIGT LIV!! :-) Jag är så glad att jag tog beslutet att sluta, för jag har ju redan så många andra laster. Hahahahah

5 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Getingjävel

Jodå, jag blev stucken!

Rätt in i blusärmen och jag viftade till... getingen satte rumpan i min arm (arg som fasen) och stack till. Gissningsvis såg han min skitsura min och flög iväg snabbare än blixten med sin tagg i behåll!

Janne hävdar bestämt att man inte har någon nytta av getingar, men jag menar om detta vore fallet så borde väl evolutionen plockat bort getingen för längesen?! Eller...???

Vad gör getingen för nytta? Någon som vet???

           

Semestern 2010

Jag och Janne bestämde oss tidigt för att inte göra något "särskilt" denna sommar och bara vara hemma. Detta med undantag för ett par nätter i en stuga vi hyrt uppe i Halland. Njutbart och underbart!! Anna, Jonas, Edit, mamma och pappa kom också dit och fyllde vår tillvaro med massa kul. Så härligt det är att sova i stuga, även om rullgardinen inte riktigt täckte fönstret. :-)

Oj, glömde jag säga att stugan ligger i ULLARED???? Hahahahahahahahaha

Jodå, jag fick Janne att följa med till Ullared. Bara gissa om jag hade en given barnvakt under alla timmarna som jag spenderade inne på Gekås. Inte nog med det, för bara precis gissa vem som bodde i stugan tvärsöver om inte... håll i hatten... Kjell och Ros-Marie. Jodå, Kanal 5 filmteam var och snurrade runt stugan i stort sätt en hel kväll med Boris i spetsen. Jag stod mest och smygkikade runt krönet. Det visade ju sig att det var en massa stohej inne på Gekås med premiär för nya avdelningar. Morgan och Kjell satt och designade sina varor osv... Vilken grej!!!

Jag är fortfarande så himla nöjd med vår Hallandssemester ska ni veta.
I bilen på väg till vår stugsemester. :-)

FÖRLÅT!!!

Förlåt alla mina trogna läsare för att jag har varit helt slö under hela sommaren. Alla rutinerna bara precis försvann så fort Janne började sitt sommarlov. Oh, vad härligt att kunna skylla på någon annan. ALLT är alltså Jannes fel. :-)

Skämt å sido, jag ska försöka bli en bättre människa... :-)RSS 2.0