"Nya huset"

Den 29 september övertog vi vårt nya hus som vi ska förvandla till ett slott. :-)

Här följer några "före bilder" innan vi tog tag i rivningen (parkett, tapet, stengolv) och hantverkarna (badrumsrivning osv) började med sitt.


Detta är vad vi kallar för ARBETSRUMMET. Det är där vi kommer att ha vårt "kontor". :-)Här är en mindre klädkammare. Bakom skåpet som står till höger (det vita) fanns vårt "lilla" husdjur.
Mellan rummen och hallen.
Konrads blivande rum. :-)Janne i hallen.Janne i badrummet.
Lilla toan.

Matrumsdelen av köket. Vardagsrummet skymtas till höger. I den delen av huset ligger också vårt blivande sovrum.Köket.Trädgården.
Min moster gick snabbt ut hårt och sågade ner trädet som stod "ivägen". :-)

Jag och Janne har...

köpt hus!!!!!!!!!!!!! Äntligen har vi hittat vårt drömhus. :-) Eller radhus, eller vad det nu ska kallas. Det är fristående men tillhör en Bostadsrättsförening nära Bostahusen i Landskrona. Tack gode gud att paret skulle sälja och tack gode gud för att jag gick fram som en ånglok när budgivningen började. Jag gjorde ett "drag" och det gick hem.

Nu är projekt rivning på gång i huset. Vi river, ALLT! :-) Delar av köket får bli kvar, men är nermonterat för tillfället. Vi ska ju byta golvet och göra en komplettering samt byta hur mycket som helst som visade dig vara i sämre kvalitet än vad vi trodde. Men FINT blir det kan meddelas. Jag fastnade för huset direkt. Säljarna är ett ljuvligt ungt par och de har varit oerhört tillmötesgående.

Vi fick ett husdjur på köpet. TACK!!


6 månader...

Ja, så längesen är det som jag var inloggad här. SNÄLLA, tala om var tiden blivit av? Jag som lovade att skärpa mig. :-)

RSS 2.0