FATTIG!

Ja, ni läste rätt. Det är nästan så att råttorna börjat gnaga på mig. :-)

Jag har så klart lyckats med konsstycket att inte inkomma med mina dagar till Försäkringskassan i tid. Detta resulterade i att jag inte har fått några pengar denna månad. Detta tillsammans med att chefen för mitt extraknäck också inkom med våra lönelappar för sent till ekonomikontoret gjorde att jag denna månad fick ut...

0 kr

En student, flera kalas, flera barnkalas, midsommar, Janne som fyller år... you name it.

Nåväl, tur att jag mår bra, har en fin man, min älskade son, familj och vänner... Hahahah


VÅGA VÄGRA MELODIFESTIVALEN

Nu råkar jag vara ett EXTREMT fan av Melodifestivalen. Jag spelar in varje avsnitt, kollar och lyssnar så klart och följer hela uttagningen minutiöst. Och snacka då om semifinalerna inför den stora galan som sänds imorgon kväll... Som sagt, ett extremt fan. :-)

Men inte nu längre...

Detta handlar (jag vet att jag gjort ett tidigare inlägg i samma ämne) om att GRANNLÄNDER har en tendens att älska sina grannar just vid detta tillfälle. Detta är ju i sig helt underbart, men det gör ju att Sverige och ja, de andra nordiska länderna har föga chans...

Så klart har jag ett förslag till förändring och det är:
OLIKA MELODIFESTIVALER!!
1. Ryssland men omnejd.
2. Skandinavien med en del av "mellan-Europa"
3. Forna Jugoslavien

Ja, typ så. Detta förslag är inte så genomtänkt men ja, detta hade typ gjort att vi hade varit i final iaf. :-) Detta låter ju lite löjligt kanske, MEN plötsligen är vi börjat vara i minoritet bland alla 35 länder som deltar (eller hur många den nu är) och detta har gjort att vi inte har en chans. Detta har så klart inte med att Annas låt iår inte höll. Nej nej nej... detta har givetvis med att göra att man röstar på de länder som är grannländer. Även om en i Estland tyckte att Annas låt var absolut bäst, så röstar han ändå på någon XXXstan eller Georgien eller Russia eller... Ja, ni fattar vá?!

Varför Danmark gick vidare menar du?? Hallå, självklart för att 9 miljoner av Sveriges invånare röstade på dem så klart!!!!!!!!! Tyvärr har ju Danmark bara 5,5 miljoner invånare... så Sverige kom ju inte med. Och så är det med det.

Trist detta. Nej tack. Jag har gjort mitt i Melodifestivalssammanhang. När jag sedan läser nyheterna på Aftonbladet om att stackars Christer Björkman ska avgå, börjar jag undra! Hur ska den andra (som tillsätter Björkman) få Kroatien, Rumänien eller Uzbekistan att rösta på Sverige. För det är ju det allt handlar om! Och så är det med det. Slutdiskuterat!

Upp med hakan Anna. Jag tycker att du är suverän! :-)


Kämpa för lille Sigge

Snälla, snälla...

Kämpa med lille Sigge och hans föräldrar. Läs om deras kamp. ALLT du behöver göra är att "skriva under" och visa ditt stöd!!!

Låt Sigge komma hem till familjen i hemmahuset.


KRAMA om VARANDRA

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4604

Läs också mer...

http://hd.se/landskrona/2010/05/09/drommer-om-att-flytta-hem-med/

RSS 2.0